0 items 0,00 €
El meu compte

L'importància de l'aigua en les cafeteras

Les cafeteres que s’espatllen, sovint, es perquè no dipositen una aigua bona dins la cafetera.

Tenim la formula per saber si l’aigua que dipositen al dipòsit és la òptima. D’aquesta manera, també podran gaudir del gust d’un bon cafè.

Només hauran de mirar l’etiqueta de l’aigua i fer aquest càlcul matemàtic.

DURESA DE L´AIGUA (º)

 

         

 

 

         

 

Característiques de l’aigua més indicada per les cafeteres i el cafè

 

         

 

 

         

 

 

         

 

 

CA

(+)

MG

<

9

 

 

4

 

2,5

 

 

 

 

         

 

 

         

 

 

CALCI

 

MAGNESI

   

 

 

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top