0 items 0,00 €
El meu compte

Com servir un bon cafè

El consell de Balló segons Café Crem.

Per preparar un bon cafè no cal ser un expert. Només hem de tenir en consideració uns consells bàsics, per aconseguir-ho.

Per preparar-lo necessitem un cafè mòlt fi, aigua, que no hauria de superar els 90º de temperatura i 9 bars de pressió en la cafetera. La quantitat de cafè que hem de col·locar és de 7 grams, o el que és el mateix, la quantitat necessària que estigui just per sota del nervi del recipient (filtre).

El sabor del cafè depèn també de la manera de preparar-lo. Si pressionem el cafè mòlt sobre el filtre, de manera que quedi més compacte, el seu sabor serà molt més fort ja que l'aigua passarà més lentament  pel filtre fins la tassa, obtenint així un cafè amb gust amarg i amb poc aroma.

Si l'aigua surt massa ràpid, serà perquè el cafè mòlt està poc compactat i en conseqüència el cafè serà molt més suau.

 

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top